top of page

Uit het gastenboek

Het leven op Texel is simpel! De zon komt op en gaat weer onder, t wordt vloed en ook weer eb en tenslotte...de boot komt en de boot gaat. 't Leven is zo simpel!

 

Als het tropisch weer is, dan zit ik op Texel...even helemaal los in de ruimte en rust van Texel....Ik heb tijdloos genoten van 'mijn' plekkie en de Texelse natuur! Bedankt voor de gastvrijheid!

Carla

Al jaren kom ik bij Frans en Marja, soms wel twee keer per jaar! Deze plek is mijn tweede thuis en heeft mij veel gebracht door de rust, ruimte en vrijheid. Het heeft zelfs geleid tot een boekje wat per ongeluk is geschreven met de titel: "Caravan te huur, een innerlijke ontdekkingsreis op Texel".

Mirjam

Bedankt voor kampvuur en varken

(Naar aanleiding van een tv opname voor het programma de Baardmannetjes)

Nieuwsgierig? Klik hier!

Hans Dorrestijn

...Wat een heerlijke plek. Prachtig uitzicht. Genieten van het vogelgezang.  Het was was fijn om hier te zijn. We komen zeker weer terug! Ps. frans je had helemaal gelijk. Deze plek van de caravan is Goddelijk!

E & E

Beste Frans en Marja,

Afgelopen vakantiemaand hier is een absolute topper geweest. Geweldig, het weer werkte ook mee. Bedankt voor de gastvrijheid en zeker tot ziens!

Peter

Dit jaar weer geen halve marathon.  Wel weer genoten van de gastvrijheid en deze fantastische plek!! Het is elke keer weer iets om naar uit te kijken als het weer september is. Deze traditie zetten wij graag voort!

T & T

bottom of page